Solidum

Hoe gaan wij tewerk?

solidum_Hoegaanwijtewerk1.jpg

Dankzij onze jarenlange ervaring met alle disciplines van de projectontwikkeling, hebben wij gekozen voor een werkmethode die niets aan het toeval overlaat.

Eerst selecteren we zorgvuldig de gronden. En dit op basis van een groot aantal criteria. Zo is een uitstekende ligging de basis van ieder Solidum-project. Daarna engageren we architecten waarvan we weten dat ze onze visie op kwaliteit, functionaliteit en architectuur kunnen vertalen naar een concreet project. 

Uiteraard spelen ook ingenieurs die hun strepen in de bouw al ruimschoots verdiend hebben, een belangrijke rol. Voor de bouw van onze projecten rekenen we op aannemers met een degelijke reputatie en die alle disciplines van het bouwproces beheren, zodat we alles met 1 aannemer kunnen afhandelen. 

Hierdoor vermijden we vele misverstanden en problemen, krijgen we een hoger kwaliteitsniveau en kunnen we sneller werken. Uiteraard zorgen we zelf gedurende de hele duur van het project voor een grondige controle, rapportering en sturing.