Solidum

Project Hechtel-Eksel

Ligging: Eksel,Veldstraat

Solidum_ProjectHechtelEksel.jpg

Deze mooi gelegen verkaveling heeft vele troeven. De verkaveling ligt vlakbij het centrum en dichtbij de lagere school.  Het is er rustig wonen in een mooie landelijke omgeving. De infrastructuur van de verkaveling is al aangelegd en sluit aan op de belangrijkste provinciale verbindingswegen.
Er zijn 4 gesloten en 2 halfopen bebouwingen, waarvan de oppervlaktes variëren tussen 300m2 en 553m2. Prijzen vanaf 204.000 € (excl. kosten).
 
Oriëntatie & ontwerp
Bij de oriëntatie en het ontwerp van de huisplannen wordt bijzondere aandacht aan ruimte en lichtinval besteed.
De afgebeelde woningen zijn louter illustratief. Solidum ontwikkelt en personaliseert het ontwerp van uw huis. Voor handige doe-het-zelvers bestaat de optie om de woning wind- en waterdicht te kopen.
 
Indeling
De bebouwingen hebben een bewoonbare oppervlakte van 133 m2 tot 157 m2. Elke woning heeft een inkomhal, 2 toiletten, ruime woonkamer, aparte berging, 3 slaapkamers, ruime badkamer, zolder, achtertuin en garage. Elke woonruimte wordt afgewerkt in overleg met de toekomstige bewoners.
 
Lage energiewoning
Solidum biedt de toekomstige bewoners ook de mogelijkheid om er een (zeer) lage energiewoning van te maken. Dit resulteert in een meerprijs van ± 10.000€. Maar door subsidies, overige tussenkomsten van de overheid en minder energieverbruik kan men op 10 jaar ongeveer 20.000€ besparen.